Mijn pagina's over Tenerife

De bovenste foto is de ingang van Hotel Columbus
in Playa de Las Americas en er onder een klein
gedeelte van het zwembad en terras.

We zijn er twee weken geweest en hebben de eerste week een auto gehuurd (zie foto hier onder) en wel om de volgende reden.Als je met een excursie bus mee gaat dan ben je ergens een half uur en moet je weer vertrekken.Zo heb je de tijd voor wat jij leuk vindt en is het nog een stuk goedkoper ook,en kan je gaan en staan waar jij wil.Op de volgende pagina's zet ik wat foto's neer en geef er wat tips wat je wel kan doen en waar je voor moet oppassen,Want je bent toch een tourrist in een vreemd land en die nemen ze daar graag te grazen.Dus wie van plan is om daar heen te gaan,kijk en lees alvast even verder het kan nooit geen kwaad.Ook staan er nog 3 leuke auto trips in.

Neem geen KRASLOTEN aan,want voor je het weet heb je de HOOFDPRIJS gewonnen en zit je in een taxi en brengen ze je ergens heen waar je moet tekenen voor je gewonnen prijs. Gefeliciteerd,dan heb je een huis gekocht.Speel niet mee met BALLETJE BALLETJE want je verliest altijd.En koopt U toch wat op de markt of op straat,ding af ze beginnen meestal met de dubbele prijs te vragen.En als U gebruik maakt van een TAXI,spreek eerst af wat het gaat kosten.

Nog even het volgende,wij hebben de auto gebruikt om naar de verder gelegen plaatsen en parken te gaan. De bus is gratis in de directe omgeving.Klik op het boek om even verder mijn foto's te bekijken.Veel plezier.


Naar index