Tenerife 2

Foto links is de drakenboom en staat op een mooi punt waar je ook nog leuke foto's kunt maken. Foto rechts is het vlinderpark,ligt er vlakbij maar viel ons tegen en is daarom te duur voor wat je ziet.

Hier zijn we bij de Teide,met de gondel ga je naar 3600 meter hoogte en daar kan je dan nog de laatse 200 meter afleggen met een gids. Je moet dan wel een gezondheids verklaring overleggen,en neem wat warms mee naar boven want er staat veel wind en het is er behoorlijk koud. Zoals je kan zien zijn het allemaal vulkaan brokken en lijkt het net of je op de maan bent.

Als je een stukje langs de kust gaat kom je heel wat mooie plekjes tegen. En als je de Dolfijnen wilt zien maak dan met de boot een tochtje,maar let wel op waar je dat boekt want de prijzen verschillen soms veel.

Dit is het Cactus park met zoals je ziet heel wat verschillende soorten. Een heel leuk park met niet alleen maar Cactussen.Op de foto rechts neem ik even een papagaai in de maling met een lege dop,maar hij kwam naar beneden.

En als je dan toch in zo'n park bent,ga dan ook even bij een show kijken die om de paar uur gegeven wordt.Zoals je ziet komen ze ook naar je toe.

Je hebt er zo een heel stel op je arm zitten,en ook de andere dieren zijn zo mak dat je ze gewoon wat kan geven en ze pakken het graag van je aan.

Op de foto links een Koala beertje op zoek naar wat schaduw in een boom. Zo tijd om zelf eens wat aan het luie lijf te doen,en dat met die hitte.

Ook nog even naar een show van valken en arends gekeken.Als deze zijn vleugels uit slaat heeft hij een spanweite van meer dan twee meter.En natuurlijk is er elke avond wel wat te doen in het hotel.

Voor ieder wat wils en anders ga je ergens anders heen.Disco's en gezelligge cafeetjes zijn er genoeg,maar in de meeste Hotels is er genoeg te doen.

Dit is in Aqua park,heel leuk maar je mag er niks.Niet duiken ook niet met een T shirt aan in het water voor iemand die snel verbrand.

Maar je kan er daar wel je dag door brengen.Neem alleen geen sierraden mee want ook die mogen niet om als je van de glij baan gaat.En als je ze nog wel om hebt kan je twee dingen doen,of je doet ze af en neemt ze in je hand mee de glij baan af met het risico op verliezen of je loopt weer terug naar beneden.

In het Aqua park is twee maal per dag een Dolfijnen show, het zit al in de prijs inbegrepen en het is erg leuk om te zien en om wat foto's te maken of te filmen.

Maar denk er om,bij elk bad staat er een met een fluitje en als je volgens hem of haar iets verkeerds doet,dan word je terug gefloten en moet je het bad uit. En natuurlijk was er ook voor kinderen elke dag wel wat te doen,en werden ze zelfs s'avonds tot twaalf uur bezig gehouden zodat de ouders tot die tijd er geen omkijken naar hadden of zelf even zonder kinderen weg konden gaan.

Ook op het water kon je diversen sporten beoefenen,en als je dan met de boot een tochtje maakt,zie je ze echt.

En ook nog eens heel dicht langs de boot.Tenerife bij avond,gezien van uit een ballon en dat alles op een hoogte van 120 meter.

Mocht je dan nog wat klein geld kwijt willen kan je dat hier in het casino doen. En dan ..........op naar huis de koffers worden ingeladen en over 5 uur zit je thuis met een echt Hollands bakkie koffie en is de vakantie voorbij.

Klik op het logo van Tenerife voor een kaartje en 3 Auto route's